Toyota Hiace Super Custom Owners Forum

Anything Toyota Hiace related
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Hi folks, I'm new... love the van but have a problem.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MattDaKav
New Member
New Member


Number of posts : 9
Home City : Surrey, UK
Registration date : 2012-11-15

PostSubject: Hi folks, I'm new... love the van but have a problem.   Sat Nov 17, 2012 5:38 pm



Hi all. I'm new to HiAce ownership. I picked her up a couple of weeks ago and after a few little touches of personalisation, headed straight down to Cornwall for a couple days of surfing.

I absolutely love the van. Razz

Unfortunately, since I returned from Cornwall, the van has developed an intermittent problem causing not to start. The engine turns over but the glow plugs and the fuel pump are not doing their thing. I'm not even getting a glow light. No

The previous owner has been helpful saying that he had experienced this before but thought it had been fixed by the removal of an old immobiliser. I'm thinking that it's either the ECU, the fuel stop solenoid or the old immobiliser/alarm which I can still see hiding under the dash.

I am trying to find a pin-out diagram for the ECU (89661-26170) so that I can test it but I've not had any luck yet.

I'd be interested to hear what you guys think. Any help would be much appreciated.
Back to top Go down
View user profile
GerryV
New Member
New Member


Number of posts : 2
Age : 48
Home City : Dinalupihan Bataan Philippines
Model and year : Toyota hi-ace Super costume 3.0D EFI turbo 1994
Registration date : 2013-12-04

PostSubject: Re: Hi folks, I'm new... love the van but have a problem.   Mon Dec 16, 2013 4:23 am

Hi MattDaKav I wonder what the news regarding your problem, coz' I have same problem as yours? i did replace my ECU but there's nothing change maybe you did solve the problem and may you share with me or us here in forum thanks any help will be appreciate ...
Back to top Go down
View user profile
Clive
Hiace Master
Hiace Master
avatar

Number of posts : 1094
Home City : Bristol UK
Model and year : 2003 Range Rover 4.4 goes like a rocket and drinks like Oliver Reed!
Registration date : 2008-11-05

PostSubject: Re: Hi folks, I'm new... love the van but have a problem.   Mon Dec 16, 2013 7:20 am

Same happened to me, no obvious sign on the circuit board, sent it off to ecu specialists who could not find anything. Fitted a friends one and starts straight off, mine back in and no go.
I was unable to find a replacement, I needed a working vehicle so sold it.
You have regrets in your life and that was one of mine.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hi folks, I'm new... love the van but have a problem.   

Back to top Go down
 
Hi folks, I'm new... love the van but have a problem.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» CELEBRATING LOVE AND LIFE!
» Impossible to explain Love!!
» True love will live forever
» Duke of York finds love again
» Dear Cindy ~ How Do I Love Thee?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Toyota Hiace Super Custom Owners Forum  :: Pictures Of your Hiace :: Show Us Yours !-
Jump to: